top of page

man. 27. mai

|

Moss

Heldagsworkshop

Fysisk heldagsworkshop for kvinnelige gründere hvor vi planlegger for tredje kvartal, og jobber med frykten for å vokse.

Heldagsworkshop
Heldagsworkshop

Tid og sted

27. mai 2024, 10:00 – 17:00

Moss, Tiurveien 18, 1534 Moss, Norge

Om arrangementet

Møt andre spennende gründerkvinner og jobb på en helt unik måte der vi kombinerer det spirituelle med struktur og fokus på bedriften din. 

I denne heldagsworkshopen balanserer vi hvile og jobb på en måte som skaper kreativitet, og også struktur og målsetting. 

Vi starter dagen med å samles i sirkel og drikke seremoniell kakao. Kakaoens egenskaper kan hjelpe deg til å slappe mer av, og åpne opp hjertet ditt. 

Deretter vil vi planlegge for tredje kvartal av 2024, slik at du får struktur og oversikt for å få den gründerfriheten du ønsker. Dette kan hjelpe deg til å få en god oversikt over hva du bør gjøre før sommeren, slik at du kan ta deg helt fri, og gjøre deg klar til høsten. 

Vi bruker spirituelle verktøy som meditasjon, hypnose og trommereise, for å hjelpe deg til å integrere og komme forbi dine blokkeringer. Vi vil også jobbe med imposter syndrom, som handler om frykten for å bli avslørt eller ikke være god nok. Dette kan hindre deg i å vokse, og vi vil hjelpe deg til å pulverisere dine blokkeringer. 

Praktisk: 

Når: 27.mai Tid: 10.00-17.00 Hvor: Mosseskogen Vel, Tiurveien 18, 1534 Moss  Parkering: Gratis parkering på stedet  Mat: Lunsj, snacks, kakao og kaffe/te er inkludert i prisen.

Pris: 2222,-

Avbestilling senere enn 48 timer før workshop belastes i sin helhet.

Klem fra Maria og Stine

Billetter

  • Heldagsworkshop

    Salget avsluttes: 27. mai, 09:00

    Fysisk samling i Moss 27.mai

    kr 2 222,00
    +Tjenestegebyr på kr 55,55

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page