top of page

man. 18. mars

|

Moss

Vårjevndøgn-sirkel

Vårjevndøgn-sirkel i Moss med trommereise, delinger, visualiseringer og mer

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Vårjevndøgn-sirkel
Vårjevndøgn-sirkel

Tid og sted

18. mars 2024, 19:00 – 21:00

Moss, Tiurveien 18, 1534 Moss, Norge

Om arrangementet

Vårjevndøgn-sirkel i Moss 

Jeg inviterer deg til å bli med på en magisk feiring av vårjevndøgn og Ostara (som er 20.mars), den vakre tiden på året da vi hilser våren og naturens oppvåkning velkommen! 

Vårjevndøgn er en tid for balanse og likevekt, hvor dag og natt er like lange, og naturen begynner å spire og blomstre igjen etter vinterens dvale. Ostara, den gamle germanske feiringen av våren, markerer denne viktige overgangen med glede, håp og fruktbarhet.

Sammen skal vi feire denne magiske tiden gjennom:

Trommereise: Du vil oppleve en dyp og meditativ trommereise ledet av Stine hvor vi vil utforske vår indre verden og plante frø av visjoner og intensjoner for den kommende våren.

Plante-seremoni: Vi skal også ha en spesiell plante-seremoni hvor vi symbolsk planer frø i oss selv som vi ønsker å se spire og vokse i tiden fremover. Ta gjerne med deg et frø eller en liten plante som du vil bidra med til seremonien.

Musikk og delinger: Det blir mulighet for delinger, både med ord og med musikk om du ønsker det. Om du har et instrument er du velkommen til å ta det med, slik at vi sammen kan skape rytmer og musikk for å kalle inn våren.

Rituale for å gi slipp: Vi skaper rom for å gi slipp på det vi ikke ønsker å ta med oss inn i våren, og åpner plass for det nye som åpnes ved vårjevndøgn.

Jeg oppfordrer alle til å kle seg i vårens farger denne dagen 

Ta også med deg noe å sitte på, et pledd og en vannflaske. Ta også med med deg en notatbok og penn.

Varm hilsen fra Stine

Dele dette arrangementet

bottom of page