top of page

KVINNESIRKEL

Legg til en overskrift-4.jpg
A74181223-1 2.JPG

Du er velkommen som du er 
NÅR: 29.april kl.18.00-21.00
HVOR: Mosseskogen Vel, Moss.
TA MED: Ta med deg en pute å sitte på, et pledd, vannflaske, en notatbok og penn.
PARKERING: Det er gratis parkering på stedet.
EARLY BIRD PRIS: 555,- (eks. gebyr)
PRIS etter 17/4: 777,- (eks. gebyr)

Avbestilling mindre enn 48 timer før sirkelen starter belastes i sin helhet.

Om oss:

Maria Carlsson:
Maria er en spirituell livs- og businesscoach, hypnoterapeut og forfatter. Hun brenner for å hjelpe kvinner stå i sin kraft og ta vare på seg selv. Maria har lang erfaring med å holde sirkler for kvinner.

Stine Rein:
Stine er en spirituell livs- og businesscoach, healer og holder trommereiser. Hun brenner for å bringe kvinner tilbake til dyp egenkjærlighet og kraft. Stine har god erfaring med å holde ulike sirkler og workshops. 

Velkommen til kvinnesirkel -

Vekk din livskraft

Velkommen til kvinnesirkel - vekk din livskraft 

Lengter du etter å kjenne mer livskraft, glede og lekenhet? 
Opplever du at livet bærer preg av mye alvor og ansvar? 

Naturen er nå i ferd med å våkne fra vinterdvalen. Vi kan se knoppene titter frem, høre vannets sildrende lyder, vi kan kjenne solen varme mot ansiktet og høre fuglene synger. Nå er våren her 
Denne fasen i naturen kan også gjenspeiles i oss mennesker gjennom arketype jomfruen. 

Arketype jomfruen er leken, kreativ, full av liv og drømmer. Hun representerer jentens første menstruasjon, soloppgang og luftelementet. Hun kan hjelpe deg til å vekke livskraften, kreativiteten, drømmene, nysgjerrigheten og teste livets muligheter. Dette er også en mulighet til å starte nye prosjekter og sette idèer til handling. 

Vi kvinner har gjennom tidene kommet sammen for å støtte, dele og være i et fellesskap. Det ligger i vårt DNA. I vår sirkel vil du bli møtt med kjærlighet for den du er. Du vil føle deg ivaretatt, sett og trygg av to gode spaceholdere.

Sammen vil vi dele, drikke seremoniell kakao, meditere, drømme, skrive og gjøre ulike ritualer for å hente frem lekenheten og livskraften i deg. 

97B4EA7C-16B2-4D1A-B670-4731C13DB20D.JPG

Heidi

"Jeg var på min første kvinnesirkel med Stine. Jeg har aldri følt meg så kraftfull, men samtidig så sårbar. Vi var 18 stk som satt i ring og fokuserte på å finne vår indre kraft. Jeg kjente meg så sterk i det Stine slo på trommen og en nydelig chanting fra deltakerne kom frem. Når alt var ferdig følte jeg meg brått som en liten skolejente som stod alene i friminuttet. Jeg føler at dette kan være mitt indre barn som trenger omsorg. Tusen takk for en fantastisk kveld!(...) Jeg anbefaler det på det sterkeste om du vil kjenne deg sterk på innsiden."

Tilbakemeldinger

344CE5B0-6B0E-4471-B949-353A040E78A5.JPG

Sandra Josefine

"Jeg var med på Stine sin kvinnesirkel og hadde en utrolig fin og magisk opplevelse. Stine er en kjærlighetsfull, trygg og god leder som gjennom en sterk og vakker seremoni. Jeg satt igjen med en følelse av styrke, økt selvfølelse og lykke. Jeg kommer helt klart til å være med på fler av Stines kvinnesirkler. Anbefales på det sterkeste!"

1C1C8FFF-E59D-436B-9992-01E4D9DB3B82.JPG

Elisabeth

"Å være med på kvinnesirkel med Stine er som å komme hjem. Du føler deg holdt, og det skapes et trygt rom. Jeg ble fylt med en følelse av tilhørighet og kjærlighet som jeg tar med meg videre. Anbefales!!"

IMG_5454.JPG
bottom of page