top of page

KVINNESIRKEL

Kvinnesirkel.jpg
A74181223-1 2.JPG

Du er velkommen som du er 💖

 

NÅR: 19.august kl.18.00-21.00

HVOR: Mosseskogen Vel, Moss.

TA MED: Ta med deg en pute å sitte på, et pledd, vannflaske, en notatbok og penn.

PARKERING: Det er gratis parkering på stedet.

SUPER EARLY BIRD PRIS: tom 1. juli  555,- (eks. gebyr)

EARLY BIRD PRIS: tom 1. aug  666,- (eks. gebyr)

LATE BIRD: fra 2. aug 777,- (eks. gebyr)

 

Avbestilling mindre enn 48 timer før sirkelen starter belastes i sin helhet.

 

Om oss:

 

Maria Carlsson:

Maria er en spirituell livs- og businesscoach, hypnoterapeut og forfatter. Hun brenner for å hjelpe kvinner med å stå i sin kraft og ta vare på seg selv. Maria har lang erfaring med å holde sirkler for kvinner.

 

Stine Rein:

Stine er en spirituell livs- og businesscoach, healer og holder trommereiser. Hun brenner for å bringe kvinner tilbake til dyp egenkjærlighet og kraft. Stine har god erfaring med å holde ulike sirkler og workshops.

Kvinnesirkel -

Vekk din indre gudinne

Velkommen til kvinnesirkel med Maria og Stine

 

✨ Lengter du etter å bli sett og akseptert for ditt sanne jeg?

✨ Opplever du at du legger din verdi i hva andre synes om deg?

 

Sommeren er tiden da naturen står i full blomst og denne tiden er knyttet til arketype moren og dronningen.

Arketype Moren er utadvendt, sterk, er omsorgsfull og skapende.

Hun representerer livets kilde og skaperkraften. Hun kan hjelpe deg å skape ny kreativitet, få overflod og ta vare på deg selv og andre.

 

“You must Mother your Maiden before you can embody your Queen” 

 

Denne dagen er det også fullmåne. Arketype Moren representerer fullmånen og kraften av månen som står i sitt fulleste potensiale. Dette vil hjelpe deg til å koble deg enda dypere til Arketype Moren. 

 

Vi kvinner har gjennom tidene kommet sammen for å støtte, dele og være i et fellesskap. Det ligger i vårt DNA. I vår sirkel vil du bli møtt med kjærlighet for den du er. Du vil føle deg ivaretatt, sett og trygg av to gode spaceholdere.

Sammen vil vi dele, meditere, fylle oss selv med kjærlighet, vekke gudinnen i deg, reflektere og gjøre ulike ritualer for å styrke Arketypen Moren i deg.

97B4EA7C-16B2-4D1A-B670-4731C13DB20D.JPG

Heidi

"Jeg var på min første kvinnesirkel med Stine. Jeg har aldri følt meg så kraftfull, men samtidig så sårbar. Vi var 18 stk som satt i ring og fokuserte på å finne vår indre kraft. Jeg kjente meg så sterk i det Stine slo på trommen og en nydelig chanting fra deltakerne kom frem. Når alt var ferdig følte jeg meg brått som en liten skolejente som stod alene i friminuttet. Jeg føler at dette kan være mitt indre barn som trenger omsorg. Tusen takk for en fantastisk kveld!(...) Jeg anbefaler det på det sterkeste om du vil kjenne deg sterk på innsiden."

Tilbakemeldinger

344CE5B0-6B0E-4471-B949-353A040E78A5.JPG

Sandra Josefine

"Jeg var med på Stine sin kvinnesirkel og hadde en utrolig fin og magisk opplevelse. Stine er en kjærlighetsfull, trygg og god leder som gjennom en sterk og vakker seremoni. Jeg satt igjen med en følelse av styrke, økt selvfølelse og lykke. Jeg kommer helt klart til å være med på fler av Stines kvinnesirkler. Anbefales på det sterkeste!"

1C1C8FFF-E59D-436B-9992-01E4D9DB3B82.JPG

Elisabeth

"Å være med på kvinnesirkel med Stine er som å komme hjem. Du føler deg holdt, og det skapes et trygt rom. Jeg ble fylt med en følelse av tilhørighet og kjærlighet som jeg tar med meg videre. Anbefales!!"

IMG_5454.JPG
bottom of page