top of page
_DSC7566.jpg

OM MEG

Jeg heter Stine Rein, og jeg er spirituell veileder og sykepleier. 

Jeg er født healer. Jeg healet allerede som barn, gjennom ubevisste handlinger som å massere de voksne i barnebursdager med mine små hender. Jeg visste allerede den gangen at dette var veien min. 

Jeg er født intuitiv. Jeg husker at jeg som barn drømte hvor påskeegget var gjemt, og jeg visste hva mennesker hadde vært igjennom. Jeg kunne lese menneskers følelser, og dette var til tider en tung bør å bære for et barn. Jeg visste ting jeg ikke kunne vite, og selv om jeg ikke alltid lyttet til den, fortalte intuisjonen meg hvilke veier jeg burde velge gjennom livet.

Jeg er født klarfølt. Jeg følte både mine og andres følelser på kroppen, og jeg klarte ikke å skille dette fra hverandre. Jeg begynte å bære andres tygde på mine egne små skuldre. 

​Først som tenåring forstod jeg at ikke alle følte like sterkt som meg. At det ikke var vanlig å føle på alt, slik jeg gjorde det. Det var her min åndelige søken startet. 

Gjennom en årrekke med indre arbeid, healing og selvutvikling har jeg innsett at veien blir til mens vi går, og at vi bør nyte prosessen og ikke bare sikte mot målet.

Jeg har studert mange ulike retninger innen det alternative/spirituelle fra fotsoneterapi, triggerpunkts-massasje til krystallhealing og meditasjon. Bach blomstermedisin og eteriske oljer. Alt bunner i det samme; energi. Det er ulike navn, teknikker og verktøy innenfor disse ulike retningene, men essensen er stort sett den samme. 

Intensjonen min handler om å komme nærmere sjelen, overflod og egenkjærligheten, og å hjelpe andre til å kunne oppleve det samme.

Å jobbe med kvinner, og kvinners egenkjærlighet og kraft er et tema jeg brenner for. 

Å hjelpe andre er noe som bestandig har ligget naturlig for meg. Å kunne få bidra til at DU kommer nærmere deg selv, at du åpner hjertet ditt eller våger å vise mer av den du egentlig er, er en del av min livsvei og drøm. 

Jeg håper mitt arbeid kan inspirere deg til å søke dypere inn i deg selv. Om du har noen spørsmål, så ta kontakt ved å trykke på knappen under.

 

Lys og kjærlighet fra Stine

Om meg: About Me
bottom of page