top of page
Legg til en underoverskrift (Nettsted).jpg

Vil du lære deg å holde hjertet ditt åpent også i utfordrende situasjoner?

Bli med på en 16-ukers reise fylt med egenkjærlighet, styrket selvfølelse og indre vekst. I dette programmet lærer du å sette grenser uten å få dårlig samvittighet, gi slipp på negative tanker og åpne opp for potensialet ditt. 

Kjærlighetskraften er ikke bare et program - det er en invitasjon til å omfavne dine følelser, triggere og bli venn med ditt eget ego. Bli med på denne hjerteåpnende reisen og gi deg selv gaven av indre transformasjon.

E1471CFD-5D3A-4C31-B50F-1B4BC4172AA8.JPG

Lengter du etter: 

 • STYRKET SELVFØLELSE

 • Å LEVE MED ET ÅPENT HJERTE

 • DYPERE EGENKJÆRLIGHET

 • BLI TRYGGERE PÅ DEG SELV

 • FÅ EN POSITIV INDRE DIALOG

 • FÅ KLARHET PÅ DIN EGEN VEI I LIVET

 • SETTE GRENSER UTEN DÅRLIG SAMVITTIGHET

 • FÅ STØRRE TRO OG STÅ STØDIGERE I DEG SELV

 • OPPLEVE FELLESSKAP MED LIKESINNEDE KVINNER

Da er dette en invitasjon til deg til å omfavne kjærlighetskraften og ta det første skrittet mot en dypere forbindelse med deg selv. En reise som ikke bare vil forandre, men også berike ditt liv. 

Programdetaljer:

 

Varighet

Dette 16-ukers programmet gir deg tid og rom for dyptgående transformasjon. Hver modul blir din guide på reisen til å utforske ulike aspekter av egenkjærlighet og indre styrke.

Struktur

Hver modul avsløres annenhver uke, slik at du kan fordype deg i hvert tema. Mellom modulene gir live-sendinger en ekstra dimensjon, fylt med meditasjoner, trommereiser, og gruppecoachinger for å berike din opplevelse.

Varierte elementer:

Programmet består av en variasjon av videoer, live meditasjoner, sjelesøster som sparrepartner, trommereise og live-sendinger med ulikt innhold. 

Sjelesøster samarbeid:

Du vil ikke være alene på denne reisen. Hver deltaker blir tildelt en “sjelesøster” - en støttende partner som deler dine erfaringer og hjelper deg med å utforske dybden av programmet.

Privat forum:

Du vil få tilgang til et eksklusivt privat forum, hvor du kan engasjere deg med felleskapet, dele innsikter og få støtte når du trenger det mest.

Er du klar for å omfavne denne transformative reisen? 

Praktisk informasjon
 • Kjærlighetskraften kull 2 starter 22.august.

 • Du vil motta en modul annenhver uke med korte videoer som du kan se på i ditt eget tempo.

 • Dette kullet setter jeg opp zoom-møter i to ulike grupper; en på ettermiddag og en på formiddagen.

 • Ettermiddagskullet treffes på tirsdager i partallsuker fra 18.00-19.30 (oppstart 20.august), og formiddagskullet treffes i oddetallsuker fra 10.00-11.30 (oppstart 29.august). Det blir opptak. 

 • Du får tilgang til et lukket forum hvor Stine svarer på spørsmål på hverdagene.

 • Du får tildelt en egen sjelesøster som du kan kommunisere tettere med i løpet av programmet.

 • Det vil arrangeres et fysisk treff i Moss 11/11 kl.11.11-16.00. 

 • Du får tilgang til programmet i 1 år.

IMG_7163.JPG

Ronja

Kjærlighetskraften har vært en livsendrende reise. Stine er ekstremt kunnskapsrik og veldig flink til å lære bort. Kurset er lagt opp slik at det ikke blir for mye informasjon på en og samme gang, men at man faktisk har tid til å ta innover seg det man lærer underveis. Takket være modulene og all lærdommen er jeg nå i en transformasjon som er så positiv for meg at jeg ikke kan få satt ord på det. Jeg er uendelig takknemlig for at jeg ble med på denne reisen!

IMG_7350.JPG

Katrine

Denne selvutviklende prosessen skulle vært mer opplyst og tilgjengelig for alle. Den er veldig «nedpå» og forståelig som jeg tenker flere vil kunne benytte seg av. Det er lett å tro at dette er for «viderekommende» spirituelle, men det er for alle som ønsker å gå dypere inn i seg selv! Skap-spirituell eller veldig spirituell! Det handler om et kjærlighetsforhold til seg selv❤️

IMG_7361.JPG

Christine

Kjærlighetskraften kan virkelig anbefales om du ønsker å bli bedre kjent med deg selv og å lære metoder for å leve mer bevisst. Stine har en god formidlingsevne og hun stiller de rette spørsmålene for å sette i gang refleksjoner. Jeg elsker å jobbe med Stine!

Tilbakemeldinger:

A74181223-12.jpg

Moduler:

 

Modul 1 -Egenkjærlighetens essens:

Åpner opp for hva egenkjærlighet er, hvordan vi opplever verden gjennom sansedørene, hvordan vi skaper vår egen virkelighet, hva bevissthet og tilstedeværelse er. Alt dette legger fundament for at du kan leve med et åpent hjerte og oppleve dypere egenkjærlighet, kjærlighet til livet og de rundt deg. 

Modul 2 - Utforsking av følelser: 

Vi åpner opp for ulike følelser, betydningen av følelsene og hvordan du kan regulere de. På den måten kan du omfavne dine egne følelser som kraftfulle verktøy for indre vekst og transformasjon.  

Modul 3 - Mestre triggere og begrensninger: 

Identifiser og forstå dine triggere, og få verktøyene til å håndtere dem konstruktivt. Lær å frigjøre deg fra begrensningene som holder deg tilbake.

Modul 4 - Kunsten av grensesetting:

Utforsk betydningen av å sette sunne grenser og lær hvordan du kan stå i grensene uten å få dårlig samvittighet og følelsen av at du skuffer andre. 

Modul 5 - Bli venn med egoet ditt:

Forstå egoets rolle og lær hvordan du kan omfavne det som er en venn i din personlige utvikling. Oppdag balansen mellom ego og sjel.

Modul 6 - Heal ditt Indre barn:

Utforsk ditt indre barn og begynn healingprosessen. Lær hvordan du kan gi omsorg til det indre barnet ditt for å skape indre harmoni og åpne opp for mer lek og glede. 

Modul 7 - Nervesystemets rolle:

Forstå hvordan nervesystemet påvirker dine emosjonelle reaksjoner og lær teknikker for å regulere det for økt ro og balanse.

Modul 8 - Universell kjærlighet og spirituell vekst:

Dykk inn i konseptet med universell kjærlighet og hvordan det kan ekspandere din personlige vekst. Integrere reisen og klargjør deg for reisen du skal ta videre etter programmets slutt.

Ta kontakt for delbetaling:
2 måneder: 8333,-/mnd
4 måneder: 4222,-/mnd
6 måneder: 2777,-/mnd

Felleskap og støtte:

Privat Forum:

Velkommen til et eksklusivt online fellesskap, skapt spesielt for deltakerne av Kjærlighetskraften. Dette forumet er ditt digitale trygge rom - et sted hvor du kan dele dine tanker, erfaringer og milepæler med kvinner, som deler din reise. Bygg nettverk, få inspirasjon og støtt hverandre gjennom hele din personlige transformasjon. 

Sjelesøster samarbeid: 

I tillegg til fellesskapet i forumet blir hver deltaker tildelt en “sjelesøster” - en støttende partner som vil være der for deg gjennom hele programmet. Dette partnerskapet gir deg en ekstra dimensjon av støtte og forståelse, slik at du kan utforske og dele dine innsikter med noen som virkelig forstår.

Mentorveiledning:

Stine er en erfaren veileder som står klar til å svare på dine spørsmål og gi veiledning gjennom hele reisen. Enten det er refleksjoner fra modulene, behov for ytterligere veiledning eller bare en oppmuntring så svarer Stine på innlegg i forumet på hverdagene (hun sjekker forumet x 2 per dag i hverdagene).

Fellesskapets styrke:

Jeg tror på kraften i fellesskapet. Ved å dele dine erfaringer og høre andres historier, vil du oppdage en dypere forbindelse med både deg selv og de rundt deg. Vi er mer enn bare et program - vi er et hjerteåpent fellesskap som støtter hverandre på veien til indre vekst. 

Er du klar for å bli en del av dette styrkende fellesskapet? Bli med for å oppleve kraften av fellesskap og støtte gjennom Kjærlighetskraften. Sammen skaper vi et miljø for autentisk utforskning og vekst. 

Transformative resultater:

Bli med på kjærlighetskraften og opplev en reise mot dype og varige resultater. Dette transformasjonsprogrammet gir deg ikke bare kunnskap, men også kraftfulle verktøy for å realisere ditt fulle potensial. Her er noe av det du kan oppleve ved å delta på Kjærlighetskraften:

Klarhet og indre styrke:

Gjennom de strukturerte modulene vil du oppnå en ny grad av klarhet, og stå stødigere i ditt eget vesen. Utforsk dypere lag av din styrke og oppdag den kraften som allerede bor i deg. 

Økt tro på deg selv:

Frigjør deg fra begrensningene og øk troen på dine evner. Kjærlighetskraften gir deg verktøyene til å bryte gjennom tvil og styrke din tro på deg selv.

Sterkere selvfølelse og selvverd:

Opplev en dypere forbindelse med din egen selvfølelse og selvverd. Programmet guider deg mot å bygge opp et positivt forhold til deg selv, skape balanse og anerkjenne din egen verdi. 

Autentisk livsutfoldelse:

Gjennom kjærlighetskraften vil du lære å leve autentisk, i tråd med den du virkelig er. Dette er ikke bare en reise, det er en invitasjon til å realisere din autentiske essens.

Praktiske verktøy for livet:

Få konkrete og praktiske verktøy som vil hjelpe deg å leve mer i tråd med din sanne natur. Kjærlighetskraften gir deg redskapene til å håndtere livets utfordringer på en mer bevisst måte.

Lytt til egen intuisjon:

Gjennom programmet vil du utvikle en dypere forbindelse med din egen intuisjon. Lær å lytte til den indre stemmen som guider deg på din unike reise. 

Selvrealisering og selvutvikling:

Deltakelse i Kjærlighetskraften er ikke bare en investering i nåtiden, det er en investering i din fremtid. Opplev selvrealisering og bane vei for kontinuerlig selvutvikling. 

Bli med på reisen til selvkjærlighet:

Er du klar for å omfavne ditt sanne selv og starte reisen mot dypere egenkjærlighet? Kjærlighetskraften er et transformasjonsprogram designet for kvinner som ønsker å sette fri sin indre styrke og skape varige endringer. Er dette noe du ønsker, så ta kontakt for en 20 min gratis samtale.

Dette er en samtale kun om kursets innhold, og vi vil ikke gå inn på din personlige historie.

Kjenner du sjelen din snakker til deg, og at dette er noe du trenger?

Om meg:

Stine er en kraftfull sjel som formidler en ro og trygghet til de rundt seg. Hun er tidligere sykepleier, og nå klarsynt livs- og businesscoach. Hun har vært spirituelt åpen hele livet, og har sterke intuitive og healingevner. Hun har en unik evne til å se deg, og hva du trenger for å komme nærmere den du er dypest inne. 

Hun brenner for at mennesker skal åpne seg for sin egenkjærlighet og indre kraft, slik at vi kan leve mer i tråd med den vi er - uten gamle programmeringer og blokkeringer. 

I tillegg til Kjærlighetskraften, holder Stine trommereiser, kvinnesirkler og workshops - både fysisk og online. Hun gir også trommehealing 1-1 via zoom.

Hun er også grunnlegger og driver av snapchat-vloggen Spirituelle folk.

8ECFD650-277F-4785-8FD9-85A5C58A1A52 2.JPG

Annette

"Jeg vil anbefale kjærlighetskraften til alle som ønsker et bedre forhold først og fremst til seg selv, og andre! Et kurs man lærer mye om seg selv på dypere plan. Stine er en kjempe fin og dyktig kursholder som er tilstedeværende og lyttende og kommer med gode spørsmålsom får meg til å tenke over min situasjon. Hun er kunnskapsrik og jeg anbefaler Stine Rein til alle!"

IMG_5397.JPG

Trude

“Stine har en unik evne til å se hva som er under overflaten hos hver enkelt. Og hun treffer blink hver gang! Jeg har fått fantastisk utvikling gjennom disse ukene. Jo mer åpen man er i kjærlighetstreffene, jo mer opplever man. Takk for all din innsikt, Stine. Anbefales varmt, kurset går i dybden og vil garantert utvikle deg.”

IMG_3922.JPG

Ine

"Alle spekter av følelser jeg har møtt når jeg jobbet med Stine, fra latterkrampe i meditasjon til brutaliteten når maskene faller. Hun har stor kapasitet til å holde space, skape trygghet og stille de rette spørsmålene uansett hva som oppstår underveis.  Jeg opplevde at hun har en helt unik evne til å gi sjelen min det den trenger og lengter etter. Hun har hatt en helt unik evne til å skape transformasjon i meg og gi sjelen klarhet."

Tilbakemeldinger:

bottom of page