top of page
Image by Omer Dnmzz

ONLY LOVE IS REAL
Kjenner du at tiden er inne for å gi deg selv kjærlighet?

IMG_5670.heic

09.01.23 - 02.04.23

Din sjel kaller på deg! Kan du høre det? Behovet for å kunne få ta mer plass, lære å elske deg selv og oppleve mer kjærlighet

Vil du lære å kjenne hvem du er bak rollene, forventningene og kravene? 

Kjenner du en lengsel etter å bli en del av et fellesskap hvor du blir sett med kjærlighet hvor det er rom for at du kan dele fra din prosess? 

Forestill deg at du kan gi slipp på de selvkritiske tankene, og du blir mer kjent med hvem du er på innsiden. Du våger å være deg selv, og selvfølelsen din vokser. Du forstår at følelser ikke er farlige, og du kan derfor lettere gi slipp på følelser som du har båret med deg altfor lenge. 

Du får en forståelse og aksept for at endring skjer i deg, og at du bare kan endre deg selv. Du ser at når du endrer deg, så påvirker det de ytre omgivelsene dine. 

IMG_5736.heic

Prosessen du går inn i, gjennom dette fordypende kurset, vil kunne åpne en dypere kjærlighet i livet ditt. En kjærlighet til deg selv, til livet og til relasjonene dine - enten du er i en kjærlighetsrelasjon, eller du ønsker å tiltrekke deg en sjelevenn.

Er du klar for å kjenne at livet flyter, og at det du ønsker kommer til deg uten streben? Er du klar til å skape et nærere og mer kjærlighetsfylt forhold til deg selv? 

Fellesskap

Healingreisen kan være ensom. Ved å begi oss ut på denne reisen sammen, vil vi kunne gjøre reisen lettere og mer eventyrlig. Vi trenger å være sammen med andre som går gjennom lignende prosesser, og å dele din prosess med andre er healing i seg selv. Derfor vil vårt fellesskap styrke reisen din. Vi skal holde hverandre oppe, støtte hverandre, og dele denne kjærlighetsreisen med hverandre.

Hvem passer kurset for?

Denne reisen er for deg som er single, du som har kjæreste, er samboer eller er gift.  Det er en reise for alle legninger og kjønn, og alle typer mennesker. Det er en reise for deg som ikke har møtt din soulmate, for deg som har møtt din soulmate eller Twin flame, og for deg som ønsker et dypere bånd med deg selv.

Hva går kurset ut på?

Gjennom et 12 ukers kurs jobber vi tett sammen med temaer innen hjertet og våre dypeste følelser. Vi skal skape sommerfugler i magen, vi skal vekke den ungdommelige følelsen av forelskelse, vi skal helbrede det som står til hindring for vår største glede, og vi skal kontakte den dypere kjærligheten i oss. Vi skal åpne opp for muligheten til å leve i et parforhold hvor man helbreder og vokser sammen på et dypt og kjærlighetsfylt nivå. La oss høyne kjærlighetsvibrasjonen i våre relasjoner!

Kjenner du hjertet ditt kaller?

IMG_5137.JPG

Mari

Kursdeltaker, kull 2

I begynnelsen var Stine som en mor for meg, nå er jeg denne moren for meg selv. Jeg er snillere med meg selv og har fått et sterkere solar plexus. Jeg kan ta i mot mer kjærlighet fra meg selv og på den måten også fra min twin flame - hvor kjærligheten er enorm. Som jeg sier: «Du kan bare ta imot så mye kjærlighet fra en annen som du har åpnet opp for i deg selv.» Så om du ikke har åpnet opp for en enorm kjærlighet til deg selv, kan du heller ikke ta det i mot fra andre. Bli med på kurset og finn ut hvor skoen trykker. 

Tilbakemeldinger

IMG_5226.JPG

Kikki

Kursdeltaker, kull 2

Dette kurset har gjort meg veldig mye mer oppmerksom på den "usynlige" delen av meg, sjelen og energiene som bor i denne kroppen, det som er meg når man tar bort den fysiske kroppen, ytre omstendigheter, miljø og omgivelser. Dette kurset har vært en utrolig fin måte å bonde med andre kvinner på, som alle går igjennom ulike utfordringer i livene sine. 

Jeg har fått litt mer håp for verden. Synes det er fint å se at det finnes mennesker her i verden som bruker hele livet sitt på å gjøre en spirituell forskjell i sitt eget og andres liv. Så mye kjærlighet og så mye bra energi!

IMG_4802.JPG

Kari

Kursdeltaker, kull 2

Midt i en livskrise kom Stine inn i mitt liv som en gave og viste meg vei. Dette kurset og Stine har uten

tvil gjort store endringer i hvordan jeg ser både på meg selv og andre.

Gjennom disse 12 ukene på kurs har jeg lært å sette meg selv i fokus. Gi meg selv kjærlighet og virkelig gå inn i meg selv å kjenne etter hva mine behov og ønsker er.

Det har vært lykkerus og en uendelig kjærlighet, men det har også vært stunder med fortvilelse. Da

har det vært godt å ha Stine der, som har guidet meg gjennom med trygghet, forståelse og ro.

Hvis du også er ute etter å finne det største av alt, kjærligheten til deg selv, meld deg på kurs hos Stine.

En kjærlighetsreise

Jeg har alltid vært opptatt av kjærlighet. Jeg var bestandig forelsket gjennom barndommen og tenårene. Men jeg fant ikke kjærligheten slik jeg ønsket den. Og hvorfor ikke? Jeg hadde sår fra barndommen som ikke var healet, som jeg projiserte inn i mine relasjoner. Og viktigst av alt; jeg hadde ikke lært å elske meg selv.

Det tok meg mange år før jeg begynte å elske meg selv. Da jeg møtte min Twin flame skjedde en forandring i meg som satte gang en dyp prosess. En prosess som brakte meg gjennom dype nivåer i meg selv, inn i dypet av moder jord, og som resulterte i dette kurset. Jeg gikk inn i en dyp transformasjon som gjorde at jeg forstod noe som endret alt; kjærlighet starter med vårt forhold til oss selv. 

Jeg vil ta med deg på en reise inn i ulike deler av kjærlighetens verden, slik at vi kan finne veien til portalen som tar DEG til den dypere kjærligheten. Sammen skal vi utforske den magiske veien, og transformasjon vil skje! Kanskje har du allerede har noen håp og ønsker..? Bring det med deg inn i reisen med meg, her kan nemlig alt bli mulig! 

Du behøver ingen forhåndskunnskaper for å delta på reisen. Det eneste jeg forventer er at du har et ønske om å åpne opp for mer kjærlighet i livet ditt, og at du er villig til å ta noen spennende skritt for å komme dit. Sammen skal vi begi oss ut på en spirituell reise.

Er du klar?

Hva vil du få ut av reisen?

Når?

Gjennom 12 magiske uker fra 09.01.23 til 02.04.23 skal vi gjennom 12 hovedtemaer, som vi skal reise inn i og utforske. 

Hvordan?

  • Du vil hver mandag motta en modul fra Den Guddommelige Inspirasjonsbanken på mail. Her vil du få tilgang til unike videoer som vil ta deg med inn i de ulike temaene. Alle modulene inneholder temaer med dybde og integrasjon

  • Du vil motta en guidet meditasjon hver uke, innenfor ukens tema. 

  • I tillegg vil modulene inneholde refleksjoner og oppdagelser som du kan fordype deg i. Det vil være ulike praktiske oppgaver som du kan gjøre i løpet av uken, krystaller du kan bruke, og en gudinne hver uke som du kan koble deg opp mot. 

  • Annenhver torsdag vil vi ha kjærlighetstreff på Zoom for å samle energiene og integrere reisen vi er på. Sammen vil vi meditere, dele opplevelser og erfaringer. Alle vil motta opptak på mail etter kjærlighetstreffet, så om du ikke har mulighet til å delta live kan du se det i etterkant. 

  • Du vil få tilgang til en lukket facebook-gruppe hvor medlemmene kan dele sine erfaringer underveis. Her kan dere dele åpenhjertig med hverandre. Jeg vil være aktiv i gruppen og åpen for å svare på spørsmål. 

IMG_5752.heic
Den Guddommelige inspirasjonsbanken

Modul 1: Soulmate og twin flame

Image by Manuel Meurisse

Hva er en soulmate, og hva er forskjellen mellom en soulmate og en twin flame? Vi kobler oss på Moder Jord og henter inn hennes trygghet og forankring før vi reiser inn i den magiske verden hvor vi blir kjent med disse konseptene. Vi fordyper oss inn i den magiske tilknytning mellom to sjeler, og vi ser på hvordan du kan skjelne mellom en soulmate og en twin flame. Vi jorder energiene våre for å klargjøre oss til denne nydelige reisen. 

Modul 2: Synkronisiteter

Image by Steve Sharp

Hvordan vet du om du er på rett vei? Vårt magiske univers gir oss tegn for å hjelpe oss på veien. Synkronisiteter kan vise seg som fjær, en betydningsfull sang på radioen, et hjerte i naturen eller gjentakende tall som viser seg for deg. Vi går inn i energien i å bli en indre mor for oss selv. På den måten kan vi helbrede det indre barnet vårt, som er viktig for å unngå å projisere egne følelser over på andre. The love journey has begun!

Modul 3: Ta kraften din tilbake

Image by Johannes Plenio

Denne uken skal vi ha fokus på å hente kraften vår tilbake. Vi har dimmet lyset vårt altfor lenge, og for å komme i kontakt med den guddommelige kjærlighetskraften må vi være koblet på vår egen sjelsenergi. Vi lærer hvordan vi kan holde lyset vårt skinnende selv når det stormer rundt oss. Vi skal også se på hvordan og hvorfor twin flames ofte har en dynamikk hvor de avviser hverandre, og veksler mellom å bringe hverandre inn og ut av varmen. Vi ser på hvordan vi kan harmonisere dette.

Modul 4: Ubetinget kjærlighet

Image by Mayur Gala

Det er ingen hemmelighet at kjærligheten kommer fra nettopp hjertet, og her bor også andre følelser. For å slippe kjærligheten inn, må vi våge å kjenne på følelsene som er i hjertet. Vi åpner opp for at følelser ikke er farlige, og at kjærlighet starter med oss selv og vår kjærlighet til oss selv. Vi utforsker hva den ubetingede kjærligheten rommer, og smaker på hvordan den kjennes i hjerterommet. Klarer du å holde kjærligheten like sterk uansett hva som skjer på det ytre planet? Vi skal styrke kjærligheten innenfra, slik at alt som kommer utenfra blir en bonus!

Modul 5: Hva er ditt unike sjelsuttrykk?

Image by Tj Holowaychuk

Hva er ditt unike uttrykk, og hvilken påvirkning har din frekvens på omgivelsene dine? Vi utforsker hva samfunnet har gjort med vår unikhet, og ved å frigjøre oss fra de rollene og programmeringene vi ikke trenger lenger, vil vår sjelsenergi bli renere og vi kan enklere kjenne hva som bor i sjelen vår. Ved å komme inn til kjernen av oss selv, vil vi kunne få innsikt i hvilke magiske vesener vi er, og hvilken betydning vår eksistens har på jorden. Uten deg vil ikke puslespillet bli komplett - du er en viktig brikke!  

Modul 6: Manifestering

Image by Miska Sage

For å kunne kalle inn din soulmate, må du også tro at du fortjener det i livet ditt. At kjærligheten også er til deg! Du må våge å drømme stort og vakkert. Vi utforsker manifestasjoner, og går inn i følelsen av hvordan det kjennes på kroppen å være gjenforent med din guddommelige soulmate. Vi ser på når og hvordan man best kan manifestere, og sammen skal vi utvikle "Midas touch" - hvor alt vi tar på blir til gull. 

Modul 7: Det guddommelige feminine og det guddommelige maskuline

Image by Дмитрий Хрусталев-Григорьев

Vi ser på hva oppvekst i et patriarkalsk samfunn har gjort med vår femininitet og maskulinitet. Vi utforsker hva ren guddommelig femininitet og guddommelig maskulinitet er, og hvordan vi kan hedre det som noe hellig og guddommelig. Vi integrerer det guddommelige i oss, og balanserer vårt guddommelige feminine og guddommelige maskuline slik at man kan åpne opp for din soulmate. Vårt guddommelige er en del av vårt høyere selv, og ved å våge å åpne opp for disse kvalitetene, åpner vi også for en dypere kontakt med vår sjel.

Modul 8: Hellig seksualitet

Image by Maria Talks

Vi utforsker hvordan vi kan bringe det guddommelige inn i det aller helligste mellom to mennesker, og hvordan man kan løfte det intime i relasjonen til nye høyder. Vi ser på hva intime relasjoner gjør med oss, og hvordan det påvirker oss på mange nivåer, og vi renser ut tidligere partnere. Vi utforsker også intuisjonen. Hvordan kjenne hva som er intuisjon og hva som er frykt eller andre følelser? Og er du klarsynt, klarhørt eller klarfølt..? 

Modul 9: Takknemlighet

Image by Gabrielle Henderson

Vi ser på takknemlighet, og den kraftfulle virkningen takknemlighet har på hjertet vårt, og for åpning av den guddommelige kjærligheten. Ved å fokusere på takknemlighet for det man allerede har, vil man kunne åpne opp for overflod i livet. Vi ser på hvordan vi kan beskytte energiene våre, og hvorfor dette er viktig. Du vil få tilgang til kraftfulle virkemidler som du kan innføre som et daglig rituale. 

Modul 10: Drømmer - hva vil de si deg?

Image by Taylor Van Riper

Vi ser på drømmene vi drømmer om natten og deres betydning. Hvordan kan man huske egne drømmer, hvordan kan man tolke de, og hvordan vet man om en drøm er et varsel eller en projeksjon av egen frykt? Vi ser på dynamikken av separasjon i twin flame-relasjoner, og hvordan du kan takle og forstå betydningen og viktigheten av separasjon. Separasjon er en illusjon, og gir oss en enorm og takknemlig måte å kunne helbrede medavhengighet og uselvstendighet. Separasjon skaper rom for gjenforening med deg selv. 

Modul 11: Hvordan bli et power couple?

Image by Jonathan Borba

Når to soulmates eller twin flames kommer sammen kan de potensielt bli et fantastisk kraftfullt par! Vi ser på hvordan man kan sette den andre fri, og hvordan man kan bruke triggere som veivisere og hjelp til å heale sår vi bærer med oss. Ved å sette kjærligheten fri, kan vi blomstre og gå på vår sjelsvei uanstrengt. 

Modul 12: Only love is real

_DSC7473_edited.jpg

Dette er reisens siste uke, og du blir forberedt til å fortsette reisen videre. Livet er en reise, og du har nå lastet ned og åpnet opp for den guddommelige kjærligheten i livet ditt. Nå starter den viktigste reisen; integrasjonen. Hvordan du kan leve med den høyere kjærligheten i en verden hvor du møter kaos, drama og utfordringer, og allikevel elske prosessen. Nå vet du at ONLY LOVE IS REAL! 

Med forbehold om endringer. 

IMG_5006.PNG

Hege

Kursdeltaker, kull 1

"For meg har det vært et veldig interessant og nyttig kurs. Jeg har fått hjelp til å se mine gamle og inngrodde mønstre mye tydeligere, samt nøkler og redskap til å heale det indre barnet - og hvordan jeg kan bli bedre på å elske meg selv i større grad. Stine har laget et grundig og godt kurs som favner veldig helhetlig, hun er en behagelig og dyktig og formidler, og en veldig intuitiv og god veileder.

Herved mine varmeste anbefalinger!"

Tilbakemeldinger

IMG_5227.JPG

Nina

Kursdeltaker, kull 1

"Anbefaler virkelig dette kurset. Stine er en dyktig veileder, hun er her fullt ut for oss. Jeg har fått øynene opp ved det å ta vare på seg selv, forstå hvorfor ting er som det er, og å lære å bli kjent med mitt indre. Dette har fått meg til å se innover, og å sette meg selv i fokus . De ukentlige meditasjonene er også herlige!"

IMG_1338.JPG

Olaug

Kursdeltaker, kull 1

"Dette kurset har utgjort en forskjell fra andre kurs eg har gått på. Det går dypere og det er lettere å se sammenhenger i hvordan eg skaper mitt liv. Et kurs eg vil anbefale om du vil bli bedre kjent med deg selv. Veldig takknemlig for at eg er deltaker på dette kurset."

Livet er magisk

Jeg heter Stine Rein, jeg er 37 år, spirituell veileder og sykepleier. Jeg har fordypet meg i spirituelt arbeid i snart 20 år. 

Jeg har bestandig vært opptatt av å forstå mennesket. Jeg har en unik evne til å se mennesket for det de er bak masker, traumer, roller og annet. Jeg brenner sterkt for å bringe essensen av deg frem.

Jeg har gått en lang vei gjennom dette livet, og bærer med meg mange erfaringer som jeg nå bruker i mitt yrke som spirituell veileder. Møtet med min Twin flame satte min spirituelle utvikling i rekordfart, og åpnet hjertet mitt for kjærligheten til meg selv.

Dette kurset kom til meg fra mitt høyere selv, og videoene er kanalisert. Jeg har et dypt ønske om at du skal åpne deg for den dypere kjærligheten gjennom dette kurset - spesielt kjærligheten til deg selv

Livet er magisk og godt, bli med meg så åpner vi disse magiske dørene sammen! 

IMG_5652.heic
bottom of page