top of page

tir. 10. sep.

|

zoom

Heldagsworkshop på zoom

Skap pengeflyt og overflod i din bedrift

Heldagsworkshop på zoom
Heldagsworkshop på zoom

Tid og sted

10. sep. 2024, 10:00 – 16:00

zoom

Om arrangementet

Møt andre spennende gründerkvinner og jobb på en helt unik måte der vi kombinerer det spirituelle med struktur og fokus på bedriften din.

I denne heldagsworkshopen balanserer vi hvile og jobb på en måte som skaper kreativitet, og også struktur og målsetting.

Vi starter dagen på zoom med en felles meditasjon og seremoni. Om du har seremoniell kakao kan du gjerne lage dette på forhånd, ellers kan du også bruke urtete. Kakaoens egenskaper kan hjelpe deg til å slappe mer av, og åpne opp hjertet ditt.

Deretter vil vi åpne opp for pengeflyt i din bedrift. Vi bevisstgjør dine trossystemer rundt penger, og jobber dypt i underbevisstheten for å omprogrammere og skape mer overflod for deg og din bedrift.

Vi bruker spirituelle verktøy som meditasjon, hypnose og trommereise, for å hjelpe deg til å gå dypere inn i deg selv, og transformere dine dypeste frykter og skape mer overflod og pengeflyt.

Under dagen blir det 1 times lunsj for å lande og få en pause i løpet av dagen. 

Praktisk informasjon:

Når: 10.september Tid: 10.00-16.00

Hvor: På zoom

Early bird-pris t.o.m. 30.august: 1555,-

Pris: 1777,-

OBS! Dette arrangementet arrangerer vi også som et fysisk treff i Moss 9.november. 

Maria Carlsson:

Maria er en spirituell livs- og businesscoach, hypnoterapeut og forfatter. Hun brenner for å hjelpe gründerkvinner med å skape en bærekraftig bedrift. Maria har 15 års ledererfaring innen IT-bransjen og har en master i strategi og ledelse.

Stine Rein:

Stine er en spirituell livs- og businesscoach, healer og holder trommereiser. Hun brenner for å veilede kvinner mot sin livsoppgave og indre kraft. Stine er tidligere sykepleier og har en unik evne til å se hva ditt neste steg er og hvordan du kan utvikle din bedrift.

Avbestilling senere enn 48 timer før workshop belastes i sin helhet.

Klem fra Maria og Stine

Billetter

  • Heldagsworkshop på zoom

    Salget avsluttes: 10. sep., 09:00

    Skap pengeflyt og overflod i din bedrift

    kr 1 555,00
    +Tjenestegebyr på kr 38,88

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page