top of page

Acerca de

Image by Omer Dnmzz

Mini-kurs i hvordan du kan overvinne sjalusi 

"Jeg vet at hun er moren til barna hans, men må hun ringe han så ofte? Jeg må innrømme at jeg følger litt med på henne, og det gjør vondt hver gang. Bare tanken på at de alltid vil være knyttet gjennom deres felles barn gjør at det knyter seg i magen på meg, og jeg kjenner på uvelhet.."

Sjalusi kan vise seg på mange ulike måter. Sjalusi mot partner, til en eks, en venninne, egne barn, søsken eller foreldre. Følelsen av at det knyter seg i magen, hevngjerrighet som kommer frem, vrede, frustrasjon og andre ubehagelige emosjoner. 

"Jeg møtte Cathrine i går. Det var koselig det altså, men jeg føler at hun får til så mye og jeg så lite. Det ser ut som hun har det så godt med mannen sin, og hun følger drømmen som gründer. Jeg kjenner det stikker i magen, og deler av meg vil unne henne dette, men det er en del av meg som føler på misunnelse og sjalusi. Hvorfor får hun det til og ikke jeg?" 

Sjalusi kan føre til at man sladrer til andre for å få bekreftelser for egne, vonde følelser. Dette er en nedadgående spiral som bringer frem flere lavfrekventerte følelser. 

"Jeg er antagelig den i familien som har minst suksess. Begge søsknene mine har bygget seg opp med et flott hjem og en stabil familie. Men jeg sitter her i en utleieleilighet og må snu på 10'ern hver måned. De har mulighet til å gi flottere julegaver enn meg, og barna deres har hvert sitt soverom og tonnevis med leker. Føler at det er litt urettferdig. Hvorfor ble det sånn?"

IMG_9288.jpg

Sjalusi er en vanlig, menneskelig følelse. Men det er ingen god følelse, og det er ikke godt for deg eller omgivelsene dine at du bærer på denne følelsen.

"Hans kom hjem i går og var så sint på meg. Han sa han hadde sett meg spise lunsj sammen med en annen mann, og lurte på om jeg var utro mot han. Jeg hadde gitt beskjed dagen før at jeg skulle ha et kundemøte, men han hører bare det han vil høre.."

Sjalusi kan gjøre at man blir irrasjonell og klandrende. Det kan være ødeleggende for relasjoner og parforhold. 

I dette online minikurset forteller jeg om årsaker til sjalusi, hvordan du kan komme inn til roten av sjalusien, og styrke deg selv slik at du slipper å bære på disse følelsene. Det kan også gi deg innsikter og forståelse om noen i dine nære relasjoner sliter med sjalusi.

Vi skaper vår egen virkelighet, og det vi fokuserer på får vi mer av. Jeg guider deg til å endre tankemønstrene dine, slik at du kan se din egenverd og slik at du kan bygge opp din selvfølelse. Dette kan hjelpe deg ut av sjalusien, og dypere inn i kraften din. 

Etter du har kjøpt kurset, vil du motta en link på mail. Kurset består av fire videoer. Hva sjalusi er fra et spirituelt perspektiv, hvordan du kan komme til rotårsaken av sjalusien, og hvordan du kan overvinne sjalusien. Det medfølger også en guidet meditasjon.

Image by Etienne Boulanger

Hva ?

Hva er sjalusi, og hva er grunnen til at du føler på sjalusi?

Hvorfor?

Hvor kommer disse følelsene fra i deg? Kan du finne rotårsaken?

Hvordan ?

Hva kan du gjøre for å styrke deg selv og komme forbi disse følelsene?

IMG_9297.jpg

Om meg

STINE REIN

Jeg er sykepleier, og jobber nå fullt som spirituell veileder. 

Jeg har en unik evne til å hjelpe mennesker å se sin egen kraft, og åpne opp for kjærligheten til seg selv. Dette er portalen til å oppleve at livet er magisk! 

Love

Hanne

Tusen hjertelig takk for reading - du er utrolig treffsikker og jeg fikk bekreftet det jeg har følt mye på i senere tid

Name, Title

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Name, Title

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

bottom of page